Recepten

Ingrediënten
PS. food & lifestyle spaghetti
40-50 g gerookte zalm
2 el kookroom light
150 g witte asperges
½ el olijfolie
½ sjalot
1 tl citroensap
1 tl citroenrasp
2 takjes verse dille
Versgemalen peper

Spaghetti met witte asperges en gerookte zalm

Kook de asperges 3-4 minuten in gezouten water. Haal de pan van het vuur en laat 15-20 minuten met gesloten deksel staan. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de sjalot, hak de dille fijn en snijd de zalm in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een diepe pan en fruit het sjalotje 2-3 minuten. Voeg de spaghetti, het citroensap en de room toe en roer door. Verdeel de zalm en de asperges over de pasta. Breng op smaak met versgemalen peper naar smaak en garneer met de citroenrasp en de verse dille.
Duur:30 min. bereiden
Voor 1 persoon
100%
 
 

Ingrediënten
1 zakje PS. food & lifestyle toast
25 g gerookte zalmfilet
150 g komkommer
1 el cottage cheese
1 tl volle mayonaise
1 tl citroensap
1 tl rode ui
2 takjes bieslook
Peper

Toast met gerookte zalmsalade en komkommer

Snijd de zalmfilet in zeer kleine stukjes, de komkommer in plakjes en hak de rode ui en de bieslook fijn. Meng de zalm met de cottage cheese, mayonaise, rode ui, bieslook en het citroensap. Breng verder op smaak met peper. Beleg de toast met de plakjes komkommer en de zalmsalade.

Duur 15 min. bereiden  Voor 1 persoon

Ingrediënten
1 PS. food & lifestyle Mediterraan broodje
15 g geitenkaas
75 g (gekleurde) tomaatjes
25 g gemengde sla
10 g rode ui
½ el olijfolie
1 takje tijm
Peper
Zout

Tomatensalade met geitenkaas en pita

Rooster het Mediterraan broodje goudbruin onder de grill. Snijd de tomaatjes doormidden, snipper de ui en ris de blaadjes tijm. Leg de sla op een diep bord en verdeel de tomaatjes en de rode ui eroverheen. Meng met de olijfolie, bestrooi met peper en zout en roer goed door elkaar. Verbrokkel de geitenkaas eroverheen en bestrooi met de blaadjes verse tijm. Serveer met het Mediterraan broodje.
Tip: Ook lekker met een eetlepel balsamicoazijn. En het Mediterraan broodje kun je eventueel besmeren met wat roomkaas (kruiden) light
 

Waarom PS food & lifestyle

Je goed voelen’, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als coach kan ik je daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier.

× Waarmee kan ik je helpen?