Afslanken doen we samen!

Ik ben Els van den Hout, jouw PS. food & lifestyle coach in Kaatsheuvel.

Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden? Ik ben er om je te helpen. Els van den Hout, jouw PS. food & lifestyle coach. Aangenaam!

 

 

“Heel fijn aan dit programma is dat je, samen met je gezin, gewoon lekker en gezond kunt ontbijten, lunchen en dineren. Het wekelijkse weegmoment bij mijn coach was mijn stok achter de deur. Maar het was ook altijd gezellig.”

Lisa Drenth (49), Waalwijk

 

 

Samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het programma van PS. food & lifestyle:

  • Het grote aanbod aan producten. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
  • Zes eetmomenten per dag.
  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

Even voorstellen: Els van den Hout, jouw persoonlijke coach

Hi, ik ben Els van den Hout. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het programma van PS. food & lifestyle help ik jou persoonlijk bij het bereiken én behouden van jouw ideale gewicht.

 “Ik ben samen met mijn moeder met PS. food & lifestyle begonnen, we hebben het met z’n tweeën gedaan.”

 

 

 

 

× Waarmee kan ik je helpen?