By Wilma

Als gediplomeerd gewichtsconsulent ga ik je helpen naar een gezond gewicht. Niet met een crashdieet of intensief sporten maar door gezonde voeding volgens de schijf van vijf en voldoende beweging volgens het 10.000 stappenplan gaan we op een leuke manier aan jouw nieuwe gezonde leefstijl werken.


Lekker eten mag nog steeds en je gaat zonder honger op naar een gezond gewicht. Door een nieuwe kijk op voeding en beweging kun je een gezond gewicht bereiken en krijg je meer energie en zelfvertrouwen.

Over

Werkwijze

In een 12-weken durend traject ga je onder begeleiding aan het werk met de FitmetFood by Wilma ® methode. Na het kennismakingsgesprek krijg je een vragenlijst en een eetdagboek mee naar huis en plannen we de volgende afspraak.


Tijdens het vervolggesprek nemen we de vragenlijst en het eetdagboek door. We meten en wegen ook weer tijdens dit gesprek. Je krijgt het FitmetFood by Wilma ® werkboek mee samen met de stappenteller en we maken een afspraak voor een volgend consult. Elk vervolg consult word gewerkt aan een nieuw onderdeel van de FitmetFood by Wilma ® methode en wordt een complete body-check gedaan. Met tips, advies en intensieve begeleiding gaan we samen voor het beste resultaat.


Heb je vragen, wil je advies of een afspraak maken, neem dan contact op en ik help je graag!


Liefs Wilma

Wij zijn aangesloten bij:

Algemene voorwaarden

FitmetFood by Wilma ®

Algemene_Voorwaarden.html